Overkapping Beesd

Geniet met uw eigen overkapping 4 seizoenen lang van het buitenleven.  Wilt u een houten terrasoverkapping in Beesd laten plaatsen? Gras en Groen zorgt voor maatwerk.

Wij ontwerpen, adviseren en plaatsen uw overkapping in Beesd geheel naar uw wensen. Bekijk de mogelijkheden in onze showtuin!

  • Houten overkappingen op maat ontworpen
  • Montage door onze eigen timmermannen
  • Ook alle bijkomende werkzaamheden in één beheer

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Overkappingbeesd1 • Gras en Groen website

Houten overkapping Beesd

Een houten terrasoverkapping en/of tuinhuis in Beesd geeft meerwaarde aan uw huis. Naast de financiële opbrengst, ervaart u de relaxte beleving omdat u vaker en langer buiten bent. Wilt u ook gezellig buiten borrelen, barbecueën of in de frisse lucht een boek lezen?

Voordelen van een overkapping van Gras en Groen

  • Wij leveren maatwerk op het gebied van ontwerp en uitvoering
  • Complete dienstverlening van overkapping tot tuinaanleg
  • Showtuin met praktijk voorbeelden  
  • Uitstekende refenties: 4,7/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 800+ Google reviews!
Overkappingbeesd2 • Gras en Groen website

Douglas overkapping Beesd

Douglas- of larikshout is niet meer weg te denken uit tuinen in Beesd. Gras en Groen gebruikt voor de overkappingen PEFC en FSC gecertificeerd douglashout. Positieve eigenschappen van dit hout zijn:

  • Rechte groei met weinig knoesten
  • Hoog gehalte aan hard kernhout
  • Meest duurzame houtsoort voor overkappingen

Douglas hout heeft een duurzaam karakater. Het kan onbehandeld blijven wat de ecologisch footprint beperkt. Daarnaast is het voor een deel afkomstig uit Nederlandse productiebossen. Daarvoor geldt een herplant verplichting. Bovendien wordt de uitstoot van Co2 beperkt vanwege het geringe transport.

Douglashout in Beesd en omgeving

U komt douglassparren meestal tegen op armere zanderige grond. In de directe omgeving van Meteren vindt u geen douglassparren. Daarvoor moet u in natuurgebieden als De loonse en Drunense Duinen zijn, of in De Kampina en in de bossen van de Oisterwijkse vennen.

Verder naar het noorden is de douglasspar te vinden rondom Utrecht. Het panbos en De heuvelrug zijn een tweetal natuurgebieden waar de douglasspar tot grote hoogte rijkt. Uit deze enorme naaldbomen wordt het douglashout vervaardigd dat onder andere wordt gebruikt voor de bouw van houten overkappingen.

Overkapping plaatsen in Beesd

Gras en Groen Overkappingen heeft in Beesd een eigen montageservice, die voor een perfect resultaat zorgt. Dit betekent voor u een extra lange levensduur en gegarandeerd jarenlang plezier. Zo komt u ons ook in de regio tegen in onderstaande woonplaatsen:

Overkapping Geldermalsen Overkapping Gorinchem Overkapping Zaltbommel
Overkapping Leerdam Overkapping Beusischem Overkapping Vianen
Overkapping Culemborg Overkapping Tiel Overkapping Buren

Overkappingen in de showtuin

Breng een bezoek aan de showtuin voor inspiratie en advies

Ziet u graag voorbeelden bij de mogelijkheden die wij bieden bij het plaatsen van houten overkappingen? Dat kunnen wij ons ontzettend goed voorstellen! Speciaal daarvoor hebben wij een showtuin aangelegd. Daarin staan terrasoverkappingen die vrijwel alle mogelijkheden tonen die er zijn.

Benieuwd geworden? Kom eens langs tijdens onze openingstijden!

Lees meer over de showtuin

Overkappingplaatsenbeesdshowtuin • Gras en Groen website

Waar bent u naar op zoek?