Overkapping Zaltbommel

Geniet met uw eigen overkapping 4 seizoenen lang van het buitenleven.  Wilt u een houten terrasoverkapping in Zaltbommel laten plaatsen? Gras en Groen zorgt voor maatwerk.

Wij ontwerpen, adviseren en plaatsen uw overkapping in Zaltbommel geheel naar uw wensen. Bekijk de mogelijkheden in onze showtuin!

  • Houten overkappingen op maat ontworpen
  • Montage door onze eigen timmermannen
  • Ook alle bijkomende werkzaamheden in één beheer

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Overkappingzaltbommel1 • Gras en Groen website

Houten overkapping Zaltbommel

Een houten terrasoverkapping en/of tuinhuis in Zaltbommel geeft meerwaarde aan uw huis. Naast de financiële opbrengst, ervaart u de relaxte beleving omdat u vaker en langer buiten bent. Wilt u ook gezellig buiten borrelen, barbecueën of in de frisse lucht een boek lezen?

Voordelen van een overkapping van Gras en Groen

  • Wij leveren maatwerk op het gebied van ontwerp en uitvoering
  • Complete dienstverlening van overkapping tot tuinaanleg
  • Showtuin met praktijk voorbeelden  
  • Uitstekende refenties: 4,7/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 800+ Google reviews!
Overkappingzaltbommel2 • Gras en Groen website

Douglas overkapping Zaltbommel

Douglas- of larikshout is niet meer weg te denken uit tuinen in Zaltbommel. Gras en Groen gebruikt voor de overkappingen PEFC en FSC gecertificeerd douglashout. Positieve eigenschappen van dit hout zijn:

  • Rechte groei met weinig knoesten
  • Hoog gehalte aan hard kernhout
  • Meest duurzame houtsoort voor overkappingen

Douglas hout heeft een duurzaam karakater. Het kan onbehandeld blijven wat de ecologisch footprint beperkt. Daarnaast is het voor een deel afkomstig uit Nederlandse productiebossen. Daarvoor geldt een herplant verplichting. Bovendien wordt de uitstoot van Co2 beperkt vanwege het geringe transport.

Douglas hout in de omgeving van Zaltbommel

De Boterkampen is een natuurgebied in wording. Agrarische grond werd hier in 2011 teruggegeven aan de natuur, als onderdeel van een natuurcompensatieproject. De naam De Boterkampen komt uit de historie en wijst erop dat de boeren lang geleden dit gebied al als vruchtbaar land benoemden. De grazende koeien gaven vette melk. Vier hectare is opnieuw ingericht als hooiland, terwijl het andere deel tot moerasbos is omgevormd, uitgaande van de situatie voor 1960, toen de ruilverkaveling het gebied veranderde. Er staan vooral essen, elzen en wilgen. 

Natuur langs De Waaloevers. Wanneer u, na een bezoekje aan het historisch centrum van Zaltbommel zwervend over de dijkjes westwaarts richting Woudrichem gaat, geniet u van een aaneenschakeling van weides natte ooibossen, de mooie uiterwaarden en hun graslanden met uitbundig bloeiende bloemen en vol met weide- en watervogels.

Overkapping laten plaatsen in Zaltbommel

Wilt u een overkapping laten plaatsen in Zaltbommel? Gras en Groen kan de complete montage van de overkapping voor u verzorgen. Doorgaans doorlopen wij daarbij een vast traject. Na een eerste vrijblijvende afspraak in de showtuin bij Gras en Groen of bij u thuis in Zaltbommel wordt er een ontwerp gemaakt. Dit presenteren wij aan u en bespreken ook de bijbehorende offerte. Nadat het ontwerp is geperfectioneerd en wij uw akkoord hebben plannen wij de opdracht.

Bij de uitvoering worden de poeren en banden geplaatst door onze stratenmakers van het hoveniersbedrijf. De timmermannen gebruiken dit als fundering van de houten overkapping die wij plaatsen bij u in Zaltbommel. In enkele dagen plaatsen zij de overkapping en als laatste zorgen wij dat ook de dakbedekking wordt aangebracht. Uiteraard plaatsen wij de overkappingen niet alleen in Zaltbommel, maar ook in aangrenzende steden en dorpen!

Overkapping Bruchem Overkapping Kerkwijk Overkapping Hurwenen
Overkapping Rossum Overkapping Haaften Overkapping Waardenburg
Overkapping Neerijnen Overkapping Kerkdriel Overkapping Gameren

Overkappingen in de showtuin

Breng een bezoek aan de showtuin voor inspiratie en advies

Ziet u graag voorbeelden bij de mogelijkheden die wij bieden bij het plaatsen van houten overkappingen? Dat kunnen wij ons ontzettend goed voorstellen! Speciaal daarvoor hebben wij een showtuin aangelegd. Daarin staan terrasoverkappingen die vrijwel alle mogelijkheden tonen die er zijn.

Benieuwd geworden? Kom eens langs tijdens onze openingstijden!

Lees meer over de showtuin

Overkappingzaltbommel3 • Gras en Groen website

Wat kunnen wij voor u betekenen?