Overkapping Raamsdonkveer

Geniet met uw eigen overkapping 4 seizoenen lang van het buitenleven.  Wilt u een houten terrasoverkapping in Raamsdonkveer laten plaatsen? Gras en Groen zorgt voor maatwerk.

Wij ontwerpen, adviseren en plaatsen uw overkapping in Raamsdonkveer geheel naar uw wensen. Bekijk de mogelijkheden in onze showtuin!

  • Houten overkappingen op maat ontworpen
  • Montage door onze eigen timmermannen
  • Ook alle bijkomende werkzaamheden in één beheer

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Overkappingraamsdonkveer1 • Gras en Groen website

Houten overkapping Raamsdonkveer

Een houten terrasoverkapping en/of tuinhuis in Raamsdonkveer geeft meerwaarde aan uw huis. Naast de financiële opbrengst, ervaart u de relaxte beleving omdat u vaker en langer buiten bent. Wilt u ook gezellig buiten borrelen, barbecueën of in de frisse lucht een boek lezen?

Voordelen van een overkapping van Gras en Groen

  • Wij leveren maatwerk op het gebied van ontwerp en uitvoering
  • Complete dienstverlening van overkapping tot tuinaanleg
  • Showtuin met praktijk voorbeelden  
  • Uitstekende refenties: 4,7/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 800+ Google reviews!
Overkappingraamsdonkveer2 • Gras en Groen website

Douglas overkapping Raamsdonkveer

Douglas- of larikshout is niet meer weg te denken uit tuinen in Raamsdonkveer. Gras en Groen gebruikt voor de overkappingen PEFC en FSC gecertificeerd douglashout. Positieve eigenschappen van dit hout zijn:

  • Rechte groei met weinig knoesten
  • Hoog gehalte aan hard kernhout
  • Meest duurzame houtsoort voor overkappingen

Douglas hout heeft een duurzaam karakater. Het kan onbehandeld blijven wat de ecologisch footprint beperkt. Daarnaast is het voor een deel afkomstig uit Nederlandse productiebossen. Daarvoor geldt een herplant verplichting. Bovendien wordt de uitstoot van Co2 beperkt vanwege het geringe transport.

Douglas hout in de omgeving van Raamsdonkveer

De Vrachelse Heide is een 149 ha groot voormalig heide- en stuifzandgebied. Het is ligt ten zuidwesten van Oosterhout tussen de Zandwinplas en de Warandeplas. Het is grotendeels beplant met Grove Den, een soortgenoot van de Douglasspar. Het oostelijk deel is nog grotendeels in oorspronkelijke staat waar het reliëf goed bewaard is gebleven. Daar vindt u ook meer gemengd bos en aan de randen eikenstruweel. Dit is vroeger door boeren aangeplant om het stuifzand te beteugelen en het hout diende als gerief-, bouw- en stookhout. Dit bevindt zich op de hoogste stuifzandruggen.

De Boswachterij Dorst is het bosgebied van ongeveer 1.000 hectare tussen Breda, Oosterhout Zuid en Tilburg. Het bosgebied ondergaat de laatste en komende decennia een transformatie van productiebos naar een parkachtig recreatiebos. De buitenste rand vormt het overgangsgebied van stad naar natuur, in de binnenste kern krijgt de natuur de vrije hand.

Overkapping laten plaatsen in Raamsdonkveer

Wilt u een overkapping laten plaatsen in Raamsdonkveer? Gras en Groen kan de complete montage van de overkapping voor u verzorgen. Doorgaans doorlopen wij daarbij een vast traject. Na een eerste vrijblijvende afspraak in de showtuin bij Gras en Groen of bij u thuis in Raamsdonkveer wordt er een ontwerp gemaakt. Dit presenteren wij aan u en bespreken ook de bijbehorende offerte. Nadat het ontwerp is geperfectioneerd en wij uw akkoord hebben plannen wij de opdracht.

Bij de uitvoering worden de poeren en banden geplaatst door onze stratenmakers van het hoveniersbedrijf. De timmermannen gebruiken dit als fundering van de houten overkapping die wij plaatsen bij u in Raamsdonkveer. In enkele dagen plaatsen zij de overkapping en als laatste zorgen wij dat ook de dakbedekking wordt aangebracht. Uiteraard plaatsen wij de overkappingen niet alleen in Raamsdonkveer, maar ook in aangrenzende steden en dorpen!

Overkapping Oosterhout Overkapping Dongen Overkapping Kaatsheuvel
Overkapping Breda Overkapping Made Overkapping Hank
Overkapping Rijen Overkapping Waspik Overkapping Terheijden

Overkappingen in de showtuin

Breng een bezoek aan de showtuin voor inspiratie en advies

Ziet u graag voorbeelden bij de mogelijkheden die wij bieden bij het plaatsen van houten overkappingen? Dat kunnen wij ons ontzettend goed voorstellen! Speciaal daarvoor hebben wij een showtuin aangelegd. Daarin staan terrasoverkappingen die vrijwel alle mogelijkheden tonen die er zijn.

Benieuwd geworden? Kom eens langs tijdens onze openingstijden!

Lees meer over de showtuin

Overkappingplaatsenraamsdonkveershowtuin • Gras en Groen website

Wat kunnen wij voor u betekenen?