Overkapping Kaatsheuvel

Geniet met uw eigen overkapping 4 seizoenen lang van het buitenleven.  Wilt u een houten terrasoverkapping in Kaatsheuvel laten plaatsen? Gras en Groen zorgt voor maatwerk.

Wij ontwerpen, adviseren en plaatsen uw overkapping in Kaatsheuvel geheel naar uw wensen. Bekijk de mogelijkheden in onze showtuin!

  • Houten overkappingen op maat ontworpen
  • Montage door onze eigen timmermannen
  • Ook alle bijkomende werkzaamheden in één beheer

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Overkappingkaatsheuvel1 • Gras en Groen website

Houten overkapping Kaatsheuvel

Een houten terrasoverkapping en/of tuinhuis in Kaatsheuvel geeft meerwaarde aan uw huis. Naast de financiële opbrengst, ervaart u de relaxte beleving omdat u vaker en langer buiten bent. Wilt u ook gezellig buiten borrelen, barbecueën of in de frisse lucht een boek lezen?

Voordelen van een overkapping van Gras en Groen

  • Wij leveren maatwerk op het gebied van ontwerp en uitvoering
  • Complete dienstverlening van overkapping tot tuinaanleg
  • Showtuin met praktijk voorbeelden  
  • Uitstekende refenties: 4,7/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 800+ Google reviews!
Overkappingkaatsheuvel2 • Gras en Groen website

Douglas overkapping Kaatsheuvel

Douglas- of larikshout is niet meer weg te denken uit tuinen in Kaatsheuvel. Gras en Groen gebruikt voor de overkappingen PEFC en FSC gecertificeerd douglashout. Positieve eigenschappen van dit hout zijn:

  • Rechte groei met weinig knoesten
  • Hoog gehalte aan hard kernhout
  • Meest duurzame houtsoort voor overkappingen

Douglas hout heeft een duurzaam karakater. Het kan onbehandeld blijven wat de ecologisch footprint beperkt. Daarnaast is het voor een deel afkomstig uit Nederlandse productiebossen. Daarvoor geldt een herplant verplichting. Bovendien wordt de uitstoot van Co2 beperkt vanwege het geringe transport.

Douglas hout in Kaatsheuvel en omgeving

Natuurgebied Landgoed Plantloon. Op Kaatsheuvels grondgebied ligt Plantloon ten zuidoosten van de stad Waalwijk. Dit landgoed op Loons grondgebied is eigendom van Natuurmonumenten. Het 262 hectare grote gebied sluit in het zuiden aan op de Loonse en Drunense Duinen en aan de overzijde van het Afwateringskanaal 's-Hertogenbosch-Drongelen in het noordoosten, op de Baardwijkse Overlaat. Plantloon maakt deel uit van het Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen.

In het noorden van het gebied ligt het langgerekte Galgenwiel. dat is ontstaan op 4 maart 1658 na een doorbraak van de Beerse Maas. Maar het Galgenwiel ontleent haar naam aan de strijd om het gebied, twee eeuwen daarvoor. Hier komt onder meer moerashertshooi voor. In de bossen huizen roofvogels en uilen. De graslanden zijn broedplaatsen voor weidevogels.

Overkapping laten plaatsen in Kaatsheuvel

Wilt u een overkapping laten plaatsen in Kaatsheuvel? Gras en Groen kan de complete montage van de overkapping voor u verzorgen. Doorgaans doorlopen wij daarbij een vast traject. Na een eerste vrijblijvende afspraak in de showtuin bij Gras en Groen of bij u thuis in Kaatsheuvel wordt er een ontwerp gemaakt. Dit presenteren wij aan u en bespreken ook de bijbehorende offerte. Nadat het ontwerp is geperfectioneerd en wij uw akkoord hebben plannen wij de opdracht.

Bij de uitvoering worden de poeren en banden geplaatst door onze stratenmakers van het hoveniersbedrijf. De timmermannen gebruiken dit als fundering van de houten overkapping die wij plaatsen bij u in Kaatsheuvel. In enkele dagen plaatsen zij de overkapping en als laatste zorgen wij dat ook de dakbedekking wordt aangebracht. Uiteraard plaatsen wij de overkappingen niet alleen in Kaatsheuvel, maar ook in aangrenzende steden en dorpen!

Overkapping Waalwijk Overkapping Drunen Overkapping Oosterhout
Overkapping Dongen Overkapping Tilburg Overkapping Udenhout
Overkapping Waspik Overkapping Loon op Zand Overkapping Rijen

Overkappingen in de showtuin

Breng een bezoek aan de showtuin voor inspiratie en advies

Ziet u graag voorbeelden bij de mogelijkheden die wij bieden bij het plaatsen van houten overkappingen? Dat kunnen wij ons ontzettend goed voorstellen! Speciaal daarvoor hebben wij een showtuin aangelegd. Daarin staan terrasoverkappingen die vrijwel alle mogelijkheden tonen die er zijn.

Benieuwd geworden? Kom eens langs tijdens onze openingstijden!

Lees meer over de showtuin

Overkappingplaatsenkaatsheuvelshowtuin • Gras en Groen website

Wat kunnen wij voor u betekenen?