Overkapping Nieuwkuijk

Geniet met uw eigen overkapping 4 seizoenen lang van het buitenleven.  Wilt u een houten terrasoverkapping in Nieuwkuijk laten plaatsen? Gras en Groen zorgt voor maatwerk.

Wij ontwerpen, adviseren en plaatsen uw overkapping in Nieuwkuijk geheel naar uw wensen. Bekijk de mogelijkheden in onze showtuin!

  • Houten overkappingen op maat ontworpen
  • Montage door onze eigen timmermannen
  • Ook alle bijkomende werkzaamheden in één beheer

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Overkappingnieuwkuijk1 • Gras en Groen website

Houten overkapping Nieuwkuijk

Een houten terrasoverkapping en/of tuinhuis in Nieuwkuijk geeft meerwaarde aan uw huis. Naast de financiële opbrengst, ervaart u de relaxte beleving omdat u vaker en langer buiten bent. Wilt u ook gezellig buiten borrelen, barbecueën of in de frisse lucht een boek lezen?

Voordelen van een overkapping van Gras en Groen

  • Wij leveren maatwerk op het gebied van ontwerp en uitvoering
  • Complete dienstverlening van overkapping tot tuinaanleg
  • Showtuin met praktijk voorbeelden  
  • Uitstekende refenties: 4,7/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 800+ Google reviews!
Overkappingnieuwkuijk2 • Gras en Groen website

Douglas overkapping Nieuwkuijk

Douglas- of larikshout is niet meer weg te denken uit tuinen in Nieuwkuijk. Gras en Groen gebruikt voor de overkappingen PEFC en FSC gecertificeerd douglashout. Positieve eigenschappen van dit hout zijn:

  • Rechte groei met weinig knoesten
  • Hoog gehalte aan hard kernhout
  • Meest duurzame houtsoort voor overkappingen

Douglas hout heeft een duurzaam karakater. Het kan onbehandeld blijven wat de ecologisch footprint beperkt. Daarnaast is het voor een deel afkomstig uit Nederlandse productiebossen. Daarvoor geldt een herplant verplichting. Bovendien wordt de uitstoot van Co2 beperkt vanwege het geringe transport.

Douglas hout in de omgeving van Nieuwkuijk

Het Vlijmens Ven is een natuurgebied ten zuiden van Nieuwkuijk, dat de afgelopen jaren en de komende jaren herontwikkeld is of zal worden herontwikkeld. Het is een zeer mooi laaggelegen natuurgebied, dat vroeger als waterbuffer en overlaatgebied werd gebruikt. Door de hooi- en weilanden kunt u heerlijke wandelingen maken en broedvogels als Buizerd en Havik bewonderen. Ook de das komt weer voor in het door de Vereniging Natuurmonumenten beheerde gebied.

In het uiterste Zuidwestelijk puntje van Nieuwkuijk en Zuidelijk van Drunen, ook behorend tot de gemeente Heusden, beginnen de Loonse en Drunense Duinen. Met haar 3500 hectare is het een van de grootste parken van ons land, met grote zandverstuivingen en een keur aan boomsoorten, waaronder de Douglasspar, Grove Den en zeer grillig hakhout en bomen als , Zomereik, Haagbeuk, Zwarte els, Es en zelfs Fladderiep.

Overkapping laten plaatsen in Nieuwkuijk

Wilt u een overkapping laten plaatsen in Nieuwkuijk? Gras en Groen kan de complete montage van de overkapping voor u verzorgen. Doorgaans doorlopen wij daarbij een vast traject. Na een eerste vrijblijvende afspraak in de showtuin bij Gras en Groen of bij u thuis in Nieuwkuijk wordt er een ontwerp gemaakt. Dit presenteren wij aan u en bespreken ook de bijbehorende offerte. Nadat het ontwerp is geperfectioneerd en wij uw akkoord hebben plannen wij de opdracht.

Bij de uitvoering worden de poeren en banden geplaatst door onze stratenmakers van het hoveniersbedrijf. De timmermannen gebruiken dit als fundering van de houten overkapping die wij plaatsen bij u in Nieuwkuijk. In enkele dagen plaatsen zij de overkapping en als laatste zorgen wij dat ook de dakbedekking wordt aangebracht. Uiteraard plaatsen wij de overkappingen niet alleen in Nieuwkuijk, maar ook in aangrenzende steden en dorpen!

Overkapping Vlijmen Overkapping Waalwijk Overkapping Kaatsheuvel
Overkapping Haarsteeg Overkapping Den Bosch Overkapping Meerdijk
Overkapping Drunen Overkapping Heusden Overkapping Oud-Heusden

Overkappingen in de showtuin

Breng een bezoek aan de showtuin voor inspiratie en advies

Ziet u graag voorbeelden bij de mogelijkheden die wij bieden bij het plaatsen van houten overkappingen? Dat kunnen wij ons ontzettend goed voorstellen! Speciaal daarvoor hebben wij een showtuin aangelegd. Daarin staan terrasoverkappingen die vrijwel alle mogelijkheden tonen die er zijn.

Benieuwd geworden? Kom eens langs tijdens onze openingstijden!

Lees meer over de showtuin

Overkappingplaatsennieuwkuijkshowtuin • Gras en Groen website

Wat kunnen wij voor u betekenen?