Overkapping Den Dungen

Geniet met uw eigen overkapping 4 seizoenen lang van het buitenleven.  Wilt u een houten terrasoverkapping in Den Dungen laten plaatsen? Gras en Groen zorgt voor maatwerk.

Wij ontwerpen, adviseren en plaatsen uw overkapping in Den Dungen geheel naar uw wensen. Bekijk de mogelijkheden in onze showtuin!

  • Houten overkappingen op maat ontworpen
  • Montage door onze eigen timmermannen
  • Ook alle bijkomende werkzaamheden in één beheer

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Overkappingdendungen1 • Gras en Groen website

Houten overkapping Den Dungen

Een houten terrasoverkapping en/of tuinhuis in Den Dungen geeft meerwaarde aan uw huis. Naast de financiële opbrengst, ervaart u de relaxte beleving omdat u vaker en langer buiten bent. Wilt u ook gezellig buiten borrelen, barbecueën of in de frisse lucht een boek lezen?

Voordelen van een overkapping van Gras en Groen

  • Wij leveren maatwerk op het gebied van ontwerp en uitvoering
  • Complete dienstverlening van overkapping tot tuinaanleg
  • Showtuin met praktijk voorbeelden  
  • Uitstekende refenties: 4,7/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 800+ Google reviews!
Overkappingdendungen2 • Gras en Groen website

Douglas overkapping

Douglas- of larikshout is niet meer weg te denken uit tuinen in Den Dungen. Gras en Groen gebruikt voor de overkappingen PEFC en FSC gecertificeerd douglashout. Positieve eigenschappen van dit hout zijn:

  • Rechte groei met weinig knoesten
  • Hoog gehalte aan hard kernhout
  • Meest duurzame houtsoort voor overkappingen

Douglas hout heeft een duurzaam karakater. Het kan onbehandeld blijven wat de ecologisch footprint beperkt. Daarnaast is het voor een deel afkomstig uit Nederlandse productiebossen. Daarvoor geldt een herplant verplichting. Bovendien wordt de uitstoot van Co2 beperkt vanwege het geringe transport.

Natuur in de omgeving van Den Dungen

De Hooidonksedijk is weliswaar niet aangemerkt als natuurgebied, toch is het een klein groen pareltje, dat vooral door fietsers vaak wordt gebruikt om rond Den Dungen te toeren. Het lieflijk dijkgebied voert u langs kleine vennetjes, weilanden en groen tussen Beemdweg en de Poeldonksedijk, vlakbij terras- en eetgelegenheden. 

Voordat u doorfietst naar de Meerse Plas, moet u echt even het nieuwe fietspad langs het Máxima richting Hintham volgen. Indien bij en op de rotonde, niet meteen rechts naar Rosmalen, maar linksaf het Orionpad volgt, komt u, met twee bochten naar rechts, uit bij een echt aquaduct. De Rivier de Aa, wordt hier middels een soort sifon, onder het nieuwe Máximakanaal geleid, een waar kunststukje, waarmee de natuurlijke loop van de rivier niet wordt onderbroken door het kanaal.

Overkapping laten plaatsen in Den Dungen

Wilt u een overkapping laten plaatsen in Den Dungen? Gras en Groen kan de complete montage van de overkapping voor u verzorgen. Doorgaans doorlopen wij daarbij een vast traject. Na een eerste vrijblijvende afspraak in de showtuin bij Gras en Groen of bij u thuis in Den Dungen wordt er een ontwerp gemaakt. Dit presenteren wij aan u en bespreken ook de bijbehorende offerte. Nadat het ontwerp is geperfectioneerd en wij uw akkoord hebben plannen wij de opdracht.

Bij de uitvoering worden de poeren en banden geplaatst door onze stratenmakers van het hoveniersbedrijf. De timmermannen gebruiken dit als fundering van de houten overkapping die wij plaatsen bij u in Den Dungen. In enkele dagen plaatsen zij de overkapping en als laatste zorgen wij dat ook de dakbedekking wordt aangebracht. Uiteraard plaatsen wij de overkappingen niet alleen in Den Dungen, maar ook in aangrenzende steden en dorpen!

Overkapping Rosmalen Overkapping Vught Overkapping Vlijmen
Overkapping Berlicum Overkapping Den Bosch Overkapping Empel
Overkapping Engelen Overkapping Nuland Overkapping Drunen

Overkappingen in de showtuin

Breng een bezoek aan de showtuin voor inspiratie en advies

Ziet u graag voorbeelden bij de mogelijkheden die wij bieden bij het plaatsen van houten overkappingen? Dat kunnen wij ons ontzettend goed voorstellen! Speciaal daarvoor hebben wij een showtuin aangelegd. Daarin staan terrasoverkappingen die vrijwel alle mogelijkheden tonen die er zijn.

Benieuwd geworden? Kom eens langs tijdens onze openingstijden!

Lees meer over de showtuin

Overkappingdendungen3 • Gras en Groen website