Overkapping Nieuwegein

Geniet met uw eigen overkapping 4 seizoenen lang van het buitenleven.  Wilt u een houten terrasoverkapping in Nieuwegein laten plaatsen? Gras en Groen zorgt voor maatwerk.

Wij ontwerpen, adviseren en plaatsen uw overkapping in Nieuwegein  geheel naar uw wensen. Bekijk de mogelijkheden in onze showtuin!

  • Houten overkappingen op maat ontworpen
  • Montage door onze eigen timmermannen
  • Ook alle bijkomende werkzaamheden in één beheer

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Overkappingnieuwegein1 • Gras en Groen website

Houten overkapping Nieuwegein

Een houten terrasoverkapping en/of tuinhuis in Nieuwegein geeft meerwaarde aan uw huis. Naast de financiële opbrengst, ervaart u de relaxte beleving omdat u vaker en langer buiten bent. Wilt u ook gezellig buiten borrelen, barbecueën of in de frisse lucht een boek lezen?

Voordelen van een overkapping van Gras en Groen

  • Wij leveren maatwerk op het gebied van ontwerp en uitvoering
  • Complete dienstverlening van overkapping tot tuinaanleg
  • Showtuin met praktijk voorbeelden  
  • Uitstekende refenties: 4,7/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 800+ Google reviews!
Overkappingnieuwegein2 • Gras en Groen website

Douglas overkapping Nieuwegein

Douglas- of larikshout is niet meer weg te denken uit tuinen in Nieuwegein. Gras en Groen gebruikt voor de overkappingen PEFC en FSC gecertificeerd douglashout. Positieve eigenschappen van dit hout zijn:

  • Rechte groei met weinig knoesten
  • Hoog gehalte aan hard kernhout
  • Meest duurzame houtsoort voor overkappingen

Douglas hout heeft een duurzaam karakater. Het kan onbehandeld blijven wat de ecologisch footprint beperkt. Daarnaast is het voor een deel afkomstig uit Nederlandse productiebossen. Daarvoor geldt een herplant verplichting. Bovendien wordt de uitstoot van Co2 beperkt vanwege het geringe transport.

Douglashout in Nieuwegein en omgeving

Ten noordoosten van Nieuwegein ligt Het Panbos. Dit bestaat uit naaldbossen met enkele zandvlaktes. Karakteristiek voor het panbos zijn de grove dennen en douglassparren die aan de rand van de zandvlaktes staan. Door het verstuiven van de zandgrond worden de wortels van deze naaldbomen deels blootgelegd.

Op de hoge zandgronden tussen Utrecht en Amersfoort ligt natuurgebied de Heuvelrug. In de prachtige natuur met landgoederen zijn op talloze plaatsen de Douglassparren te vinden. Deze spar gedijt uitstekend in de arme grondsoort en kan daar uitgroeien tot de enorme formaten waar het douglashout uit wordt vervaardigd onder andere voor de bouw van overkappingen.

Overkapping plaatsen in Nieuwegein

Gras en Groen Overkappingen heeft in Nieuwegein een eigen montageservice, die voor een perfect resultaat zorgt. Dit betekent voor u een extra lange levensduur en gegarandeerd jarenlang plezier. Zo komt u ons ook in de regio tegen in onderstaande woonplaatsen:

Overkapping IJsselstein Overkapping Zeist Overkapping Utrecht
Overkapping Houten Overkapping Bunnik Overkapping Culemborg
Overkapping Vianen Overkapping Woerden Overkapping Montfoort

Overkappingen in de showtuin

Breng een bezoek aan de showtuin voor inspiratie en advies

Ziet u graag voorbeelden bij de mogelijkheden die wij bieden bij het plaatsen van houten overkappingen? Dat kunnen wij ons ontzettend goed voorstellen! Speciaal daarvoor hebben wij een showtuin aangelegd. Daarin staan terrasoverkappingen die vrijwel alle mogelijkheden tonen die er zijn.

Benieuwd geworden? Kom eens langs tijdens onze openingstijden!

Lees meer over de showtuin

Overkappingplaatsennieuwegeinshowtuin • Gras en Groen website

Waar bent u naar op zoek?