Uw betrouwbare partner voor de complete tuin!

Bij de vakkundige hoveniers van Gras en Groen is uw tuin in goede handen!

 

Hoveniersbedrijf gevestigd in 's-Hertogenbosch

Gras en Groen Hoveniers uit 's-Hertogenbosch maakt originele en eigentijdse tuinontwerpen en realiseert deze als een sfeervolle tuin voor ieder budget. Voor het realiseren van deze tuinen en uitvoeren van het bijkomende tuinonderhoud kunnen wij vertrouwen op de inzet, kwaliteiten en het enthousiasme van vakbekwame hoveniers. Bij de hoveniers van Gras en Groen is uw tuin in goede handen!

Tuinontwerp, de basis van uw tuin

Iedereen kijkt op een andere manier naar zijn tuin. De één hecht vooral waarde aan een functioneel gebruik, de ander heeft vooral oog voor alles wat groeit en bloeit. De uitdaging voor de tuinarchitect van Gras en Groen zit hem in het vinden van een balans tussen de uitstraling van de woning, de wensen van de klant en de ligging van de tuin. Wanneer deze balans wordt gevonden is het tuinontwerp klaar voor uitvoering.

Lees meer over tuinontwerp

Hovenierswerkzaamheden Gras en Groen

Hoveniersbedrijf Den Bosch met showtuin

Kom inspiratie bij ons opdoen!

Bent u plannen aan het maken voor de renovatie of aanleg van uw tuin? En wilt u inspiratie opdoen en zien wat er allemaal mogelijk is? Gras en Groen Hoveniers heeft rondom het bedrijfspand in 's-Hertogenbosch diverse modeltuinen aangelegd.

Daarnaast zijn er in de tuinen verschillende materialen te zien. Denk daarbij aan sierbestrating, kunstgras, hagen en schuttingen. Benieuwd wat er te zien is?

Lees meer over de showtuin

Showtuindenbosch1 • Gras en Groen website