Overkappingen

Stijlvol tuinkantoor in Vught

Geplaatst: 25/11/2021 Aangepast: 25/11/2021

Werken met fantastisch uitzicht in Vught

Wat doe je als je door een pandemie verplicht moet thuiswerken? Dat laat je Gras en Groen gewoon een tuinkantoor bouwen! Een prachtige opdracht die wij met beide handen aangrepen. Dankzij een ontwerp op maat zijn wij in staat om uw overkapping, berging of in dit geval een tuinkantoor perfect aan te laten sluiten bij de stijl van de woning. Geen onrust, maar een echte aanwinst voor de tuin!

In de bosrijke omgeving van Vught past niet zomaar elk tuinkantoor. Hoe zorg je dus voor een tuinkantoor dat juist een toegevoegde waarde is en zo feilloos past? In het ontwerp is het uiterlijk van de overkapping en kantoorruimte aangepast op de woning. In het oog springen de kleuren van de kozijnen en de gevelbekleding, maar ook de aardewerk kleurige dakpannen zijn geheel in lijn met de woning.

Bezoek de showtuin voor meer inspiratie

Spreekt deze overkapping tot uw verbeelding en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Gras en Groen? Kom dan eens naar onze showtuin in Den Bosch om de mogelijkheden te bekijken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om de overkapping aan te laten sluiten bij al uw wensen!

Lees meer over de showtuin.

Soortgelijke projecten

Alle projecten