Schutting plaatsen Oss

Bent u voor uw tuin op zoek naar een schutting in Oss? Gras en Groen helpt u daar graag bij. Wij hebben een ruim assortiment met kwalitatieve schuttingen uitgevoerd in verschillende houtsoorten. 

Gras en Groen kan de schutting plaatsen in Oss met eigen montage teams. Wij plaatsen de schuttingen in vrijwel heel Nederland en dus ook in het Ossekoppenrijk!

 • Kwalitatieve schuttingen in verschillende houtsoorten
 • Schutting plaatsen in Oss met eigen montage teams
 • Tevreden klanten: 4,7/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 800+ Google reviews!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Schuttingoss1 • Gras en Groen website

Schutting laten plaatsen Oss

Bij het plaatsen van een schutting in Oss is het belangrijk om rekening te houden met de bodem. Oss is omringd door verschillende landschappen en ligt zelf geologisch gezien op de rand van hogere, droge zandgronden en lagere, vochtige kleigrond, met de rivier de Maas in de nabijheid. Oss vormt een verstedelijkt gebied dat op de rand van het pleistoceen en het rivierkleigebied ligt.

De dekzandrug ten zuiden van Oss toont een kleinschalig landschap met bos en akkers, naar het oosten toe overgaand in de Herpse Bossen. Ten noorden van Oss ligt het vlakke poldergebied. Hier loopt de Hertogswetering en bevindt zich het natuurgebied Ossermeer.

In en rond Oss ligt de bebouwing op hooggelegen zandgronden, omgeven door akkers, weidegrond, heide- en bosgebied. Oss ligt in een zandgebied, behoudens de nieuwbouw in het noorden zoals de wijk Mettegeupel, die net als alle overige dorpen langs of nabij de Maas op klei- en poldergrond liggen. Een kleibodem verdient extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier wenselijk of zelfs noodzakelijk.

Wilt u een schutting laten plaatsen in Oss? Gras en Groen heeft ervaren schutting bouwers, u kunt door hen de gekozen schutting laten plaatsen!

 • Uw schutting komt horizontaal en verticaal waterpas te staan
 • Naar wens plaatsen wij ook een bijpassende poort
 • Palen worden indien nodig aangestort met beton
Schuttingoss2 • Gras en Groen website

Schutting Oss

Gras en Groen is met grote regelmaat werkzaam in Oss. Dat komt met name door de grote hoeveelheid nieuwbouwprojecten in de Noord-Brabantse stad Oss. Onze VCA gecertificeerde werknemers mogen in een vroeg stadium de bouwplaats op en zorgen voor een tijdige montage van uw schutting in Oss. 

Nieuwbouwprojecten Oss

 • Componistenkwartier
 • Horzak
 • Kapelaan Naussaustraat

Collectief een schutting plaatsen in Oss

Bent u één van de gelukkige Ossenaren die de trotse eigenaar is van een nieuwbouwwoning? Gras en Groen kan ook de collectieve plaatsen van een schutting voor u verzorgen. Collectieve aanvragen voor het plaatsen van een schutting worden doorgaans door één bewoner ingediend. Op basis van een schets of plan werken wij de aanvraag uit in een offerte per adres.

 • Duidelijke uitsplitsing van offerte en factuur per adres
 • Uniform straatbeeld of maatwerk per adres
 • Voorrijkosten worden gedeeld
 • Planning afgestemd op de oplevering van de bouw

Tarieven schutting laten plaatsen Oss

Schutting incl. montage Prijs per meter Prijs bijpassende poort
Hout beton schutting grenen 21 planks - antraciet € 115,- vanaf € 370,-
Hout beton schutting red class wood 21 planks - antraciet € 120,- vanaf € 375,-
Hout beton schutting douglas 21 planks - antraciet € 130,- vanaf € 400,-
Houten schutting grenen 21 planks € 110,- vanaf € 370,-
Houten schutting douglas 21 planks € 125,- vanaf € 400,-
Houten schutting red class wood 21 planks € 115,- vanaf € 375,-

Vraag een vrijblijvende schutting offerte aan!  Of bekijk eerst het volledige schutting assortiment.

Wij plaatsen schuttingen in Oss en omgeving

Gras en Groen levert en plaatst schuttingen in Oss. Wij kunnen u van dienst zijn met het plaatsen van een nieuwe schutting, ook als er eerst een bestaande tuinafscheiding verwijderd moet worden. Uiteraard plaatsen wij niet alleen schuttingen in Oss, maar ook in aangrenzende steden en dorpen!

Schutting Heesch Schutting Geffen Schutting Lith
Schutting Oijen Schutting Berghem Schutting Ravenstein
Schutting Schaijk Schutting Nistelrode Schutting Nuland

Welke schutting laat u plaatsen?