Partners en leveranciers

Gras en Groen werkt samen met gerenommeerde partners en leveranciers. Hierdoor kunnen we te allen tijde kwaliteit waarborgen en scherpe levertijden hanteren. We kennen het aanbod van deze partners en leveranciers door en door, waardoor we optimaal met u mee kunnen denken. Zo maken van alle blikvangers en elementen in uw tuin een fantastisch geheel! 

Bij een bezoek aan onze showtuin in 's-Hertogenbosch kunt u kennis maken met vele van deze producten en materialen!

Lees meer over de showtuin.

Partners1 • Gras en Groen website
Partners2 • Gras en Groen website

Adezz

Adezz is producent van hoogwaardige tuinproducten die een meerwaarde vormen in het tuinontwerp en de beleving van uw tuin. Veelal werken wij met Corten-staal, maar evengoed kunnen producten van polyester of aluminium gevormd worden. Adezz levert maatwerk op het gebied van plantenbakken, waterelementen, haarden en kantopsluiting.

Lees meer over tuininrichting.

Swanenberg Sierbestrating

In vrijwel elke nieuw aan te leggen tuin is sierbestrating onmisbaar. Bij Swanenberg vindt u gegarandeerd de tegel of het klinkertje dan aansluit bij uw wensen. Gras en Groen durft u dan ook blindelings door te verwijzen naar deze leverancier van sierbestrating.

Lees meer over sierbestrating.

Partners3 • Gras en Groen website
Partners4 • Gras en Groen website

ECOstyle

Al meer dan 50 jaar levert ECOstyle natuurlijke en ecologisch verantwoorde producten. Deze zorgen voor een natuurlijke balans in uw tuin. Sinds enkele jaren is Ecostyle de vaste leverancier van meststoffen die wij toepassen bij de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Gegarandeerd dat de meststoffen voor een lange termijn een zeer positieve uitwerking hebben op de beplanting in uw tuin!

Bekijk onze meststoffen in de webwinkel.

In-Lite

In-Lite ontwerpt, produceert en verkoopt toonaangevende LED-buitenverlichting. Met de lampen uit het assortiment kan elke tuin sfeervol verlicht worden!

Het zeer eenvoudig te installeren 9-volt systeem kan eindelijk uitgebreid worden. Bediening kan via een app op te telefoon dankzij een aansluiting op uw bestaande WIFI-netwerk.

Gras en Groen legt de tuinverlichting aan bij het aanleggen van uw complete tuin.

Lees meer over tuinverlichting van In-Lite

Partners5 • Gras en Groen website