Gras en Groen,

Uw tuin in goede handen!

Twee vrienden, Gordon van Ooijen en Mart van den Bersselaar, besluiten in 2009 om hun gezamenlijke droom werkelijkheid te maken. Als compagnons starten zij met Grasleggen.nl wat inmiddels is uitgegroeid tot Gras en Groen. Lees hier meer over de geschiedenis van dit Bossche hoveniersbedrijf.

Start in 2009

Vanuit een garagebox start Gras en Groen, toen nog onder de naam grasleggen.nl, met de aanleg van gazons en kleine hovenierswerkzaamheden.

Geschiedenis1 • Gras en Groen website

Ontwikkeling Gras en Groen in Maliskamp

Al snel is er meer ruimte nodig. Met een gestandaardiseerde formule met vaste prijzen per vierkante meter, maakt Gras en Groen naam op het internet voor de aanleg van graszoden. Dagelijks vertrekken er bussen en aanhangers met graszoden om in Nederland en België gazons aan te leggen.

In dezelfde formule, met vaste prijzen per m², komt in 2014 ook Gras en Groen Kunstgras online. Hiermee speelt Gras en Groen in op de groeiende vraag naar een onderhoudsvriendelijk gazon.

Daarnaast wordt er ook een tweede hoveniersteam gevormd voor de aanleg en het onderhoud van tuinen in de regio 's-Hertogenbosch.

Geschiedenis2 • Gras en Groen website

Verhuizing naar de Rietvelden 's-Hertogenbosch

Op het bedrijventerrein in Maliskamp neemt Gras en Groen elk jaar een extra loods in beslag. Nadat er bekend wordt gemaakt dat het bedrijventerrein plaats moet maken voor woningbouw is het tijd om uit te zien naar een nieuwe locatie.

In het vroege voorjaar van 2015 betrekt Gras en Groen het bedrijfspand aan de Hedikhuizerweg in 's-Hertogenbosch. Een groot buitenterrein en de mogelijkheid tot de aanleg van een showtuin zijn ideaal. Er wordt met Gras en Groen Schuttingen ook een nieuwe bedrijfstak toegevoegd aan de dienstverlening.

Geschiedenis3 • Gras en Groen website

Hoveniersbedrijf Gras en Groen

Inmiddels is Gras en Groen uitgegroeid tot een volwaardig hoveniersbedrijf met een zeer complete dienstverlening. Voor alle werkzaamheden in de tuin kunt u bij Gras en Groen terecht. De verschillende websites zijn gemigreerd naar één domein: Grasengroen.nl.

  • Complete tuinaanleg vanaf tuinontwerp tot oplevering
  • Montage van op maat gemaakte houten overkappingen
  • Plaatsen van hout, beton en rabat schuttingen
  • Installatie van duurzame groendaken

Heeft u werkzaamheden in de tuin? Bij Gras en Groen is uw tuin in goede handen!

Geschiedenis4 • Gras en Groen website