Kunstgras valdemping

Geplaatst: 25/11/2021 Aangepast: 25/11/2021

Spelende kinderen hebben veel baat bij een ondergrond van kunstgras. Het is lekker zacht, kan eenvoudig gereinigd worden en kleding zal niet vies of kapot raken bij het vallen. Door het leggen van kunstgras zult u merken dat er ook minder viezigheid naar binnen komt. Een natuurlijk gazon heeft het nadeel dat het vies wordt bij regenval en minder goed bespeelbaar is.

Ook zal echt gras in de loop van de tijd meer sporen van slijtage gaan vertonen. Dit is vooral te zien op plaatsen waar veel gespeeld wordt. Bij kunstgras heeft u dit probleem niet! Wellicht dient u het een keer extra op te borstelen, maar daarna ziet de groene mat er weer zo goed als nieuw uit.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en laat uw kunstgras leggen door Gras en Groen.

Is kunstgras als ondergrond voldoende?

Het kunstgras dat wij in ons assortiment hebben is van nature erg zacht. Toch zult u merken dat er bij een valpartij nog enige pijntjes zullen ontstaan. De ondergrond van kunstgras wordt namelijk goed afgetrild, zodat het een stevige basis vormt voor het kunstgras. Bij een lichte val tijdens een potje voetbal zal er nog niet veel aan de hand zijn, maar wilt u speeltoestellen in uw tuin plaatsen? Dan wordt het een ander verhaal.

Kunstgras veert goed mee bij een kleine valpartij. Dit zal helaas niet het geval zijn wanneer u wat hogere speel- en/of klimtoestellen in uw tuin heeft staan. Vallen de kinderen hier vanaf? Dan zal het kunstgras niet voldoende meeveren om de klap op te vangen. Hiervoor biedt valdemping de ideale uitkomst!

Kunstgras laten leggen? Vraag vrijblijvende offerte aan!

Of lees eerst meer informatie over kunstgras laten leggen.

Soortgelijke adviezen

Alle adviezen