Overkapping Lith

Geniet met uw eigen overkapping 4 seizoenen lang van het buitenleven.  Wilt u een houten terrasoverkapping in Lith laten plaatsen? Gras en Groen zorgt voor maatwerk.

Wij ontwerpen, adviseren en plaatsen uw overkapping in Lith geheel naar uw wensen. Bekijk de mogelijkheden in onze showtuin!

  • Houten overkappingen op maat ontworpen
  • Montage door onze eigen timmermannen
  • Ook alle bijkomende werkzaamheden in één beheer

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Overkappinglith1 • Gras en Groen website

Houten overkapping Lith

Een houten terrasoverkapping en/of tuinhuis in Lith geeft meerwaarde aan uw huis. Naast de financiële opbrengst, ervaart u de relaxte beleving omdat u vaker en langer buiten bent. Wilt u ook gezellig buiten borrelen, barbecueën of in de frisse lucht een boek lezen?

Voordelen van een overkapping van Gras en Groen

  • Wij leveren maatwerk op het gebied van ontwerp en uitvoering
  • Complete dienstverlening van overkapping tot tuinaanleg
  • Showtuin met praktijk voorbeelden  
  • Uitstekende refenties: 4,7/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 800+ Google reviews!
Overkappinglith2 • Gras en Groen website

Douglas overkapping Lith

Douglas- of larikshout is niet meer weg te denken uit tuinen in Lith. Gras en Groen gebruikt voor de overkappingen PEFC en FSC gecertificeerd douglashout. Positieve eigenschappen van dit hout zijn:

  • Rechte groei met weinig knoesten
  • Hoog gehalte aan hard kernhout
  • Meest duurzame houtsoort voor overkappingen

Douglas hout heeft een duurzaam karakater. Het kan onbehandeld blijven wat de ecologisch footprint beperkt. Daarnaast is het voor een deel afkomstig uit Nederlandse productiebossen. Daarvoor geldt een herplant verplichting. Bovendien wordt de uitstoot van Co2 beperkt vanwege het geringe transport.

Douglas hout in de omgeving van Lith

De Herpse bossen is een natuur en- recreatiegebied van ca. 400 hectare groot, liggend ten zuidenoosten van Lith. Ooit was het een groot stuifzandgebied, waaraan door aanplant van naaldbomen, begin 20e eeuw een halt werd toegeroepen. In het gebied bevinden zich 2 vennen: Het Groot Ganzenven en het Klompven. Het Klompven is een recreatieplas, ontstaan door zandafgraving voor de aanleg van de A59.

Het zuidelijk van de A50 gelegen natuurgebied De Maashorst is maar liefst zo’n 2400 hectare groot. Het gebied bestaat uit verschillende landschapstypes zoals: Naaldbos, met onder andere ook Douglassparren, heidevelden, vennetjes en houtwallen. De Maashorst ligt tussen het grondgebied van Uden, Oss, Bernheze en Landerd in. Voorheen waren het verschillende gebieden. Sinds 1960 is het een aaneengesloten natuurgebied.

Overkapping laten plaatsen in Lith

Wilt u een overkapping laten plaatsen in Lith? Gras en Groen kan de complete montage van de overkapping voor u verzorgen. Doorgaans doorlopen wij daarbij een vast traject. Na een eerste vrijblijvende afspraak in de showtuin bij Gras en Groen of bij u thuis in Lith wordt er een ontwerp gemaakt. Dit presenteren wij aan u en bespreken ook de bijbehorende offerte. Nadat het ontwerp is geperfectioneerd en wij uw akkoord hebben plannen wij de opdracht.

Bij de uitvoering worden de poeren en banden geplaatst door onze stratenmakers van het hoveniersbedrijf. De timmermannen gebruiken dit als fundering van de houten overkapping die wij plaatsen bij u in Lith. In enkele dagen plaatsen zij de overkapping en als laatste zorgen wij dat ook de dakbedekking wordt aangebracht. Uiteraard plaatsen wij de overkappingen niet alleen in Lith, maar ook in aangrenzende steden en dorpen!

Overkapping Maren-Kessel Overkapping Nuland Overkapping Kerkdriel
Overkapping Oss Overkapping Teeffelen Overkapping Rossum
Overkapping Geffen Overkapping Rosmalen Overkapping Heesch

Overkappingen in de showtuin

Breng een bezoek aan de showtuin voor inspiratie en advies

Ziet u graag voorbeelden bij de mogelijkheden die wij bieden bij het plaatsen van houten overkappingen? Dat kunnen wij ons ontzettend goed voorstellen! Speciaal daarvoor hebben wij een showtuin aangelegd. Daarin staan terrasoverkappingen die vrijwel alle mogelijkheden tonen die er zijn.

Benieuwd geworden? Kom eens langs tijdens onze openingstijden!

Lees meer over de showtuin

Overkappingplaatsenlithshowtuin • Gras en Groen website

Wat kunnen wij voor u betekenen?