Overkapping Bavel

Geniet met uw eigen overkapping 4 seizoenen lang van het buitenleven.  Wilt u een houten terrasoverkapping in Bavel laten plaatsen? Gras en Groen zorgt voor maatwerk.

Wij ontwerpen, adviseren en plaatsen uw overkapping in Bavel geheel naar uw wensen. Bekijk de mogelijkheden in onze showtuin!

  • Houten overkappingen op maat ontworpen
  • Montage door onze eigen timmermannen
  • Ook alle bijkomende werkzaamheden in één beheer

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Overkappingbavel1 • Gras en Groen website

Meerwaarde houten overkapping Bavel

Een houten terrasoverkapping en/of tuinhuis in Bavel geeft meerwaarde aan uw huis. Naast de financiële opbrengst, ervaart u de relaxte beleving omdat u vaker en langer buiten bent. Wilt u ook gezellig buiten borrelen, barbecueën of in de frisse lucht een boek lezen?

Voordelen van een overkapping van Gras en Groen

  • Wij leveren maatwerk op het gebied van ontwerp en uitvoering
  • Complete dienstverlening van overkapping tot tuinaanleg
  • Showtuin met praktijk voorbeelden  
  • Uitstekende refenties: 4,7/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 800+ Google reviews!
Overkappinbavel2 • Gras en Groen website

Douglas overkapping Bavel

Douglas- of larikshout is niet meer weg te denken uit tuinen in Bavel. Gras en Groen gebruikt voor de overkappingen PEFC en FSC gecertificeerd douglashout. Positieve eigenschappen van dit hout zijn:

  • Rechte groei met weinig knoesten
  • Hoog gehalte aan hard kernhout
  • Meest duurzame houtsoort voor overkappingen

Douglas hout heeft een duurzaam karakater. Het kan onbehandeld blijven wat de ecologisch footprint beperkt. Daarnaast is het voor een deel afkomstig uit Nederlandse productiebossen. Daarvoor geldt een herplant verplichting. Bovendien wordt de uitstoot van Co2 beperkt vanwege het geringe transport.

Douglas hout in de omgeving van Bavel

De Douglasspar kunt u in Natuurgebied het Mastbos in grote getale tegenkomen. Het 570 ha grote Mastbos ligt ten zuiden van Bavel. Het is het bekendste bos bij Breda. Het dankt zijn naam aan de vele grove dennen waar vroeger onder andere scheepsmasten van werden gemaakt. Het Mastbos is een van de alleroudste naaldbossen en na de Wouwse plantage het oudste cultuurbos van Nederland.

Het ten zuiden van Prinsenbeek in de gemeente Breda gelegen natuurgebied Liesbos ligt tussen de spoorlijn Roosendaal-Breda en de A58 en tegenover het gehuchtje Lies, waaraan het bos haar naam te danken heeft.Het ruim 200 hectare grote gebied is het grootste oude zomereikenbos van Nederland en bestaat voornamelijk uit loofbomen. Toch zijn er op de hogere droge delen ook naaldbomen en soortgenoten van de Douglasspar aangeplant.

Overkapping laten plaatsen in Bavel

Wilt u een overkapping laten plaatsen in Bavel? Gras en Groen kan de complete montage van de overkapping voor u verzorgen. Doorgaans doorlopen wij daarbij een vast traject. Na een eerste vrijblijvende afspraak in de showtuin bij Gras en Groen of bij u thuis in Bavel wordt er een ontwerp gemaakt. Dit presenteren wij aan u en bespreken ook de bijbehorende offerte. Nadat het ontwerp is geperfectioneerd en wij uw akkoord hebben plannen wij de opdracht.

Bij de uitvoering worden de poeren en banden geplaatst door onze stratenmakers van het hoveniersbedrijf. De timmermannen gebruiken dit als fundering van de houten overkapping die wij plaatsen bij u in Bavel. In enkele dagen plaatsen zij de overkapping en als laatste zorgen wij dat ook de dakbedekking wordt aangebracht. Uiteraard plaatsen wij de overkappingen niet alleen in Bavel, maar ook in aangrenzende steden en dorpen!

Overkapping Breda Overkapping Gilze Overkapping Chaam
Overkapping Ulvenhout Overkapping Rijen Overkapping Rijsbergen
Overkapping Dorst Overkapping Oosterheide Overkapping Tilburg

 

Overkappingen in de showtuin

Breng een bezoek aan de showtuin voor inspiratie en advies

Ziet u graag voorbeelden bij de mogelijkheden die wij bieden bij het plaatsen van houten overkappingen? Dat kunnen wij ons ontzettend goed voorstellen! Speciaal daarvoor hebben wij een showtuin aangelegd. Daarin staan terrasoverkappingen die vrijwel alle mogelijkheden tonen die er zijn.

Benieuwd geworden? Kom eens langs tijdens onze openingstijden!

Lees meer over de showtuin

Overkappingplaatsenbavelshowtuin • Gras en Groen website

Wat kunnen wij voor u betekenen?