Overkapping

Uw overkapping wordt volledig op maat ontworpen en geplaatst bij u in de tuin!

 

Specialist voor uw maatwerk overkapping!

Gras en Groen uit Den Bosch heeft zich als hoveniersbedrijf gespecialiseert in het leveren en plaatsen van een op maat ontworpen overkapping. Dankzij de kennis en ervaring vanuit het hoveniersvak weten wij al uw wensen te vervullen. Van het allereerste advies tot een uitvoerbaar ontwerp en realisatie in uw tuin. Onze hoveniers nemen u ook alle tuinwerkzaamheden, zoals (her)bestraten en de aanleg van elektra, uit handen.

Voordelen van een overkapping

  • Maak optimaal gebruik van het tuinseizoen;
  • Geniet op een sfeervolle plek van uw tuin;
  • Zorg voor comfort en luxe in uw tuin;
  • Een fraaie overkapping is een echte eye-catcher;
  • Een overkapping met schuur of berging biedt u extra opbergruimte.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Houten overkappingen Gras & Groen

Breng een bezoek aan de showtuin voor inspiratie en advies

Ziet u graag voorbeelden bij de mogelijkheden die wij bieden bij het plaatsen van houten overkappingen? Dat kunnen wij ons ontzettend goed voorstellen! Speciaal daarvoor hebben wij een showtuin aangelegd. Daarin staan terrasoverkappingen die vrijwel alle mogelijkheden tonen die er zijn.

Benieuwd geworden? Kom eens langs tijdens onze openingstijden of bekijk alvast de foto's van onze showtuin!

Overkappingshowtuin • Gras en Groen website

Overkappingen te zien in de showtuin!

Terrasoverkapping of tuinkamer

Maak uw tuin tot een verlengstuk van uw woonkamer

Is het uw wens om een overkapping te plaatsen direct tegen uw woning? Hiervoor is de terrasoverkapping ideaal. Dankzij een lichtstraat of lichtkoepel behoudt u de lichtinval in uw woning. Bovendien maakt u met dichte wanden en een glazen schuifwand uw terrasoverkapping op een eenvoudige wijze een comfortabele tuinkamer. Op die manier wordt uw tuin pas echt een verlengstuk van uw woonkamer!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Aluminium terrasoverkapping1 • Gras en Groen website

Advies en ontwerp overkapping hout

Het hele jaar genieten van het buitenleven? Of te weinig opbergruimte in uw huis? Met houtbouw voorzien wij in uw behoeften. Vaak zijn standaard overkappingen net niet wat u zoekt. Daarom zorgt Gras en Groen voor maatwerk overkappingen.

U start bij ons altijd met een adviesgesprek. U brengt daarvoor een bezoek aan de showtuin of wij komen geheel vrijblijvend bij u thuis. Nadat al uw wensen en eisen duidelijk zijn, krijgt u een ontwerp op maat. Dit wordt door onze bouwtechnisch tekenaar volledig toegespitst op de situatie in uw tuin.

Maak een afspraak met onze ontwerper!

Overkapping1 • Gras en Groen website

Meerwaarde van een overkapping van hout

Het buitenleven speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven. Daardoor zijn we de tuin ook steeds meer gaan waarderen. Het is echt dé plek geworden om te ontspannen en samen te komen met het gezin, familie en vrienden.

Op warme, maar ook juist regenachtige dagen en tot lang nadat de zon is ondergegaan. De gezelligheid met elkaar en het stoken van een vuurtje in de buitenhaard: we hechten er met z’n allen steeds meer waarde aan.

Een houten overkapping is daarbij onmisbaar, maar ook de extra opbergruimte is veelal mooi meegenomen. De beperkte opslagruimte in uw woning of schuur staat toch al zo snel vol. En om fietsen en tuinmeubilair het hele jaar door buiten te laten staan is eigenlijk ook niet echt een optie.

Overkapping2 • Gras en Groen website

Houten overkapping laten plaatsen

Gras en Groen verzorgd de complete plaatsing van uw houten overkapping, veranda of tuinhuis. Wij hebben daarvoor ervaren timmermannen in dienst die de montage tot in de puntjes verzorgen.

De houten overkapping of het tuinhuis wordt door Gras en Groen volledig op maat gemaakt. Daarnaast kunnen wij met ons hoveniersbedrijf ook de tuin rondom uw nieuwe overkapping of tuinhuis opknappen. Zo geniet u volledig van uw tuin nadat wij klaar zijn!

De montageservice van Gras en Groen kent een regionale dekking. Wij zijn onder meer werkzaam in Den BoschRosmalenVughtTilburg en Breda.