Houten bijgebouwen in de tuin

Heeft u een specifieke wens voor een houten bijgebouw in uw tuin? Bij Gras en Groen leveren wij maatwerk!

 

Stijlvolle houten bijgebouwen van hoogwaardige kwaliteit

Houten bijgebouwen zijn een stijlvolle toevoeging aan uw tuin en bieden ontzettend veel mogelijkheden. Met hout kunt u namelijk alle kanten uit. Deze duurzame grondstof is zeer goed te bewerken waardoor wij er bijgebouwen mee kunnen maken in allerlei stijlen. Strak en modern, klassiek of landelijk.

Bij Gras en Groen ontwerpen en realiseren wij een breed scala aan houten bijgebouwen. Nadat wij een positief, vrijblijvend adviesgesprek hebben gehad vertalen wij uw wensen naar een op maat ontworpen bijgebouw. Dit kan een terrasoverkapping zijn, maar houtbouw in de tuin biedt nog veel meer mogelijkheden. Wij helpen u ook graag bij het realiseren van uw houten schuur, tuinkantoor of poolhouse!

Houtbouw uitgevoerd door Gras en Groen

  • Samen met u maken wij een ontwerp op maat
  • Complete dienstverlening van ontwerp tot houtbouw en tuinaanleg
  • Hoogwaardige afwerking met 100% tevredenheidsgarantie
  • Uitstekende referenties: 4,7/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 800+ Google reviews!

Houten bijgebouwen die wij realiseren

Werkwijze houtbouw Gras en Groen

Wij komen graag met u in contact voor een vrijblijvend advies gesprek. Tijdens een bezoek bij u thuis maken wij kennis met elkaar, inventariseren wij uw wensen en bekijken wij de ruimte in uw tuin.

Op basis van dit gesprek maakt Gras en Groen een schets en bij een positieve reactie ontvangt u van ons een digitaal ontwerp met een gespecificeerde offerte. Door onze klanten wordt het als prettig ervaren dat wij alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren, van straatwerk tot houtbouw, elektra en leidingwerk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Houtenbijgebouwen1 • Gras en Groen website

Tuinhuis

Opbergruimte is onmisbaar. Dat geldt voor in uw woning, maar zeker ook in de tuin. Het tuinhuis is de perfecte plek voor het opbergen van speelgoed, fietsen, gereedschap en klusmaterialen. De klassieke garage aan huis zien we steeds minder vaak waardoor het tuinhuis weer populairder wordt.

Gras en Groen zorgt voor de realisatie van uw houten tuinhuis. Het formaat en de uitstraling worden afgestemd op uw wensen. Een tuinhuis gebouwd door Gras en Groen is daardoor een waardevolle toevoeging aan uw tuin!

Lees meer over tuinhuizen

Houtenbijgebouw2 • Gras en Groen website

Houten schuur

Een houten schuur biedt veel meer dan extra opbergruimte voor tuingereedschap. Het stallen van een aanhanger, machines of een geïsoleerde werkruimte. Daar is een houten schuur ideaal voor!

Wij zorgen ervoor dat uw houten schuur voorzien wordt van alle functionaliteiten die u wenst. Een houten schuur gemaakt door Gras en Groen is naast erg praktisch ook sfeervol. Dankzij een hoogwaardige afwerking krijgt uw houten schuur een exclusieve uitstraling!

Lees meer over houten schuren

Houtenbijgebouw1 • Gras en Groen website

Houten veranda

Heeft u behoefte aan een beschut en overdekt terras direct aan uw woning? Een houten veranda is een heerlijke plek om te genieten van het buitenleven. Beschut door uw woning en met een terrasverwarmer geniet u het jaar rond van uw tuin.

Een houten veranda kan het zonlicht weghouden uit uw woning. Om te voorkomen dat het donker wordt in uw woning worden verandas vaak voorzien van een lichtstraat. De zijwanden laten we open of voorzien we van glazen schuifwanden. Dit zorgt voor extra comfort en een ruimtelijk gevoel.

Lees meer over houten veranda

Houtenbijgebouw3 • Gras en Groen website

Poolhouse

Dankzij de warme zomers van de afgelopen jaren zijn zwembaden, zwemvijver en plungepools een echte tuintrend. Bij de luxe van een eigen zwembad mag een poolhouse niet ontbreken. Het poolhouse is een luxe overkapping direct aan het zwembad. Vaak voorzien van een kleine buitenkeuken en opbergruimte voor zwem- en schoonmaakspullen.

Een luxe poolhouse geeft u de beleving van een buitenverblijf. Van alle gemakken voorzien is dit uw favoriete plek om te ontspannen op een warme zomerse dag.

Lees meer over tuinkantoor

Houtenbijgebouw4 • Gras en Groen website

Tuinkantoor

Werken vanuit huis heeft de afgelopen jaren een vlucht genomen. Het “nieuwe werken” biedt grote voordelen. Files worden vermeden en een rustige werkplek komt ten goede aan de productiviteit.

Het tuinkantoor biedt deze rustige werkplek waar de groene omgeving van de tuin positieve prikkels geeft. Dankzij houtbouw realiseert Gras en Groen bij u een geïsoleerde en comfortabele werkruimte. Voorzien van zonnepanelen is uw tuinkantoor bovendien klimaatneutraal en dus een erg duurzaam door het beperken van woon-werk verkeer.

Lees meer over tuinkantoor

Houtenbijgebouw5 • Gras en Groen website