Stage lopen bij Gras en Groen

Investeren en laten groeien, in de tuin doen wij met planten niet anders. Als erkend leerbedrijf helpen wij ook de volgende generatie om te groeien. Het is logisch dat wij als hoveniersbedrijf stageplaatsen bieden aan toekomstige groen professionals. Maar ook voor jou als getalenteerd marketeer, groeibriljant in de sales of creatieve ontwerper hebben we een stageplaats.

Staat jouw gewenste stageplaats er niet bij? Durf dan gerust een open sollicitatie te doen, dit blijft zelden onbeloond!

Bekijk snel de stageplaatsen en groei met ons mee!

Stage1 • Gras en Groen website

Actuele stageplaatsen bij Gras en Groen

Sam van den Bosch
Marketing en Communication specialist de Rooi Pannen

Tijdens mijn stage van 22 weken bij Gras en Groen kreeg ik de kans om me volledig in te zetten in een omgeving waar veel marketing gerelateerde opdrachten worden uitgevoerd. Mijn keuze voor Gras en Groen was gebaseerd op het feit dat dit bedrijf een uitstekende gelegenheid bood om die marketing opdrachten uit te voeren.

Bij Gras en Groen krijg je voldoende verantwoordelijkheid, wat een gelegenheid biedt om veel te leren. De vrijheid die je krijgt, stelt je in staat om niet alleen aan je schoolopdrachten te werken, maar ook om opdrachten aan te pakken die je zelf leuk vindt. Het is fijn dat er bij Gras en Groen altijd iemand is die meedenkt en ondersteunt, waardoor ik mijn taken met vertrouwen kon uitvoeren.

Stagesam • Gras en Groen website
Stage2 • Gras en Groen website

Abel van Ettro
Afstudeerstage Marketing en Communicatie KW1 college

Voor mijn stage moet ik 2 stage opdrachten uitvoeren: een marketingplan en een communicatieplan opstellen. De eerste hebben we al succesvol afgerond en gaan ons nu richten op het communicatieplan.

Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Gras en Groen. Je krijgt hier veel verantwoordelijkheden en vrijheid om jouw project/taak tot een succes te brengen. Ook worden de projecten waar je mee bezig bent goed uitgelegd en is het duidelijk wat je moet doen. Buiten dat er serieus gewerkt moet worden, is er ook tijd voor gezelligheid. Bijvoorbeeld tijdens de altijd gezellige, gezamelijke lunch. Helaas is dit nu tijdelijk door corona niet het geval.

Krijg je de kans om stage te gaan lopen bij Gras en Groen moet je die kans niet voorbij laten gaan.

Yassine Ben-Charif
Afstudeerstage Marketing en Communicatie KW1 college

Bij Gras en Groen leer je veel van het vak Marketing & Communicatie. Als stagiair word je overal bij betrokken. Ik ben veel bezig met de webwinkel, maar ook met marketing werkzaamheden zoals afbeeldingen plaatsen of teksten aanpassen op de website. 

Als stageopdracht heb ik een marktonderzoek uitgevoerd, mijn onderzoek ging over het assortiment van de webshop. Aangezien ik in mijn stageperiode de webshop op mij heb genomen, was het erg leuk om hier ook mijn marktonderzoek voor uit te voeren. Uit de enquête kwamen verrassende zaken naar voren die we ook nog eens gaan uitvoeren!

Ben jij op zoek naar een stageplek? Gras en Groen begeleid je zo goed mogelijk om jouw studie af te ronden.

Stage3 • Gras en Groen website

Sollicitatieprocedure Gras en Groen

Bij Gras en Groen hebben we een heldere, transparante maar vooral een hele snelle sollicitatieprocedure. In principe krijgt iedereen van ons binnen 24 uur na het eerste sollicitatiegesprek een stageplek (of een afwijzing).

Wij vinden het vooral erg belangrijk dat we jou een leervolle stageplek kunnen bieden. Je wordt dan ook direct gekoppeld aan jouw stagebegeider.

Onze procedure voor het opvolgen van jouw sollicitatie ziet er als volgt uit:

Hoe behandelen we jouw sollicitatie?

  1. Binnen drie werkdagen beantwoorden wij jouw sollicitatie.
  2. Als wij een geschikte plek hebben nodigen we je uit.
  3. Het eerste interview duurt ongeveer een half uur.
  4. Direct daarna of uiterlijk de volgende dag wordt hier opvolging aan gegeven en volgt er eventueel tweede gesprek.
  5. Mochten we beiden positief zijn dan ontvang je binnen 3 werkdagen een contract met stagevergoeding
  6. En dan, dan loop jij ineens stage bij het leukste hoveniersbedrijf van Den Bosch!