Overkappingen

Montage landelijke kapschuur - Den Bosch

Geplaatst: 05/09/2018 Aangepast: 10/11/2021

Tuin in landelijke sfeer met douglas houten kapschuur.

Het eerste feestje in de nazomer is al gevierd onder deze sfeervolle overkapping in Den Bosch. De eigenaren zijn enorme buitenmensen en zij vonden het maar eens tijd om hun zomer langer op te rekken. Dankzij de sfeervolle inrichting met een tuinkachel is deze nieuwe buiten-huiskamer een echte aanwinst voor het gezin.

Het douglashout dat Gras en Groen gebruikt heeft voor het maken van deze overkapping is afkomstig van de in Europa duurzaam beheerde douglasspar. Het hout heeft een warme uitstraling door haar rode pigmenten, waardoor het meteen een gezellige sfeer oproept. 

Bij het ontwerp is gekozen voor een kapschuur model. Nadat het fundament werd gelegd, twijfelde de eigenaar nog even over de hoogte van de eerste palen. Achteraf is hij naar eigen zeggen heel erg blij met het resultaat en genieten zij bijna iedere avond van de nazomer onder hun ultiem gezellige overkapping! 

Bezoek de showtuin voor meer inspiratie

Spreekt deze overkapping tot uw verbeelding en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Gras en Groen? Kom dan eens naar onze showtuin in Den Bosch om de mogelijkheden te bekijken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om de overkapping aan te laten sluiten bij al uw wensen!

Lees meer over de showtuin.

Soortgelijke projecten

Alle projecten