Kunstgras

Super natuurlijk kunstgras in Schijndel

Geplaatst: 17/09/2018 Aangepast: 11/11/2021

Wat een ontzettend leuke opdracht was het om deze prachtige tuin te voorzien van ons kunstgras. De eigenaar van deze mooie tuin in Schijndel koos voor kunstgras om het onderhoud aan de tuin wat te verminderen. Daarnaast heeft dit grasveld de droogte uiteraard overleefd en ziet het er nog prachtig en perfect groen uit!

Veel mensen denken bij kunstgras nog steeds dat het er een beetje 'nep' uitziet. Met de technieken die tegenwoordig worden gebruikt is dat inmiddels een achterhaald gedachtegoed. Het moderne kunstgras ziet er namelijk erg realistisch uit. Bovendien kan het in allerlei soorten tuinen worden gelegd.

Deze specifieke tuin loopt in allerlei bochtjes en onze kunstgras experts vonden het juist erg leuk om het gras op deze manier te leggen. Vooral omdat de bewoner zelf de hele ondergrond al had geëgaliseerd voordat we kwamen! Het resultaat mag er dan ook zijn! 

Benieuwd naar ons kunstgras?

Vraag dan online kunstgras stalen aan en ontvang de door u geselecteerde stalen binnen enkele dagen in huis. Gras en Groen kan u geheel ontzorgen en alle werkzaamheden aan en rond uw kunstgras gazon uit handen nemen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in de showtuin van Gras en Groen waar u alle soorten in de buitenlucht kunt bekijken en voelen!

Lees meer over kunstgras van Gras en Groen.

Soortgelijke projecten

Alle projecten