Kunstgras

High-end privé hockeyveld - Liempde

Geplaatst: 29/07/2021 Aangepast: 10/11/2021

Privé hockeyveld in veilige speelomgeving

Dit hockeyveld nodigt uit tot een competitie op topniveau! In Liempde heeft het team van Gras en Groen een compleet high-end kunstgras hockeyveld aangelegd. Ziet u uw eigen kinderen de hockeyskills al verder ontwikkelen op zo'n schitterend veldje in de tuin? 

Voor een optimale spelbeleving is er allereerst een sporttechnische onderbouw aangelegd. Deze onderbouw zorgt voor voldoende demping en een langdurig effen ondergrond. Het verlaagde hockeyveld van 140m2 bevat de officiële witte belijning. Daarnaast heeft het team achter de goals vangnetten geplaatst, voor het opvangen van ballen zodat speeltijd niet verloren gaat! Voor de veiligheid is er om het veld is een dubbelstaafmat hekwerk geplaatst, met een nette poort die toegang geeft tot het speelveld.

Wij wensen de toekomstige oranje leeuwen en leeuwinnen heel veel spelplezier toe!

Benieuwd naar ons kunstgras?

Vraag dan online kunstgras stalen aan en ontvang de door u geselecteerde stalen binnen enkele dagen in huis. Gras en Groen kan u geheel ontzorgen en alle werkzaamheden aan en rond uw kunstgras gazon uit handen nemen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in de showtuin van Gras en Groen waar u alle soorten in de buitenlucht kunt bekijken en voelen!

Lees meer over kunstgras van Gras en Groen.

Soortgelijke projecten

Alle projecten