Kunstgras

Strak gelegd hoge kwaliteit kunstgras in Berkel-Enschot

Geplaatst: 10/09/2018 Aangepast: 10/11/2021

San Francisco Ace straalt in Berkel-Enschot!

In een tuin met zulke strakke lijnen zoals hier in Berkel-Enschot moet het kunstgras wel net zo strak aangelegd worden. De specialisten van Gras en Groen hebben hun uiterste best gedaan en dat is terug te zien bij dit afgeronde project. Het naadloos verlijmde kunstgras ligt er piekfijn bij!

Bij het leggen van kunstgras is het zeer belangrijk om het gras zo strak mogelijk aan te leggen zodat je de randen niet ziet. Hierdoor lijkt het net of het gras precies tegen de randen van de borders is aangegroeid. Daarnaast is het klaar maken van de ondergrond essentieel. De grond dient gelijk te worden gemaakt en er wordt een stabiliserend onderzoek geplaatst. Onze jongens van Gras en Groen hebben het gras in deze tuin in Berkel-Enschot, vlakbij Tilburg, dan ook zo strak aangelegd, dat het gazon bijna niet te onderscheiden is van een natuurlijk gazon!

Benieuwd naar ons kunstgras?

Vraag dan online kunstgras stalen aan en ontvang de door u geselecteerde stalen binnen enkele dagen in huis. Gras en Groen kan u geheel ontzorgen en alle werkzaamheden aan en rond uw kunstgras gazon uit handen nemen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in de showtuin van Gras en Groen waar u alle soorten in de buitenlucht kunt bekijken en voelen!

Lees meer over kunstgras van Gras en Groen.

Soortgelijke projecten

Alle projecten