Overkapping met schuur

Wilt u een overkapping met een schuur kopen en/of laten monteren bij u in de tuin? Bij Gras en Groen uit Den Bosch bent u aan het juiste adres.

Stijgende kosten hebben er bij nieuwbouwwoningen voor gezorgd dat de traditionele garage nog zelden wordt gebouwd. Als hoveniersbedrijf begrijpen wij als geen ander dat daardoor opbergruimte schaars is. Waar laat u nog uw tuingereedschappen of vindt u plek voor het droog stallen van fietsen?

Een overkapping met schuur of berging biedt daarbij uitkomst en zorgt voor de ideale combinatie. Dankzij een opgeruimde tuin heeft u pas echt de tijd om heerlijk te ontspannen!

Schuur met overkapping geheel in stijl

Al onze overkappingen zijn gemaakt van hout en dat biedt ontzettend veel mogelijkheden. Wij ontwerpen uw overkapping geheel op maat en spelen zo in op al uw wensen. Denk daarbij aan een geïnsoleerde werkplaats of een ruimte voor pomp- en filterinstallaties van uw vijver of het zwembad.

Voordelen van een overkapping aan schuur

  • Opbergruimte specifiek naar uw wens ontworpen
  • Droge stalling van gereedschappen en tuinmeubilair
  • Schuur geheel in stijl van de overkapping
  • Opbergen achter slot en grendel is mogelijk
  • Vergunningsvrij bouwen

Combinaties schuur met overkapping

Hoe komt uw overkapping met berging eruit te zien? Eigenlijk is dat geheel aan u. In veel gevallen zal één van de standaardoverkappingen aan 90% van uw wensen tegemoet komen. Maar het kan zijn dat uw tuin nét iets andere afmetingen heeft of u speciale wensen heeft. In die gevallen maken wij graag een ontwerp op maat voor u.

We onderscheiden de volgende houten schuur met overkapping:

Overkappingschuur1 • Gras en Groen website

Overkapping en berging met de juiste voorzieningen

Bij het bouwen van een overkapping houden wij rekening met de wensen van onze klanten. Bedrading van de elektra, stopcontacten en schakelaars worden op een nette wijze uit het zicht geplaatst. Hetzelfde geldt voor leidingen van de buitenkraan en andere soortgelijke zaken.

In de schuur kunnen wij dit op dezelfde wijze aanpakken. Ook andere voorzieningen zoals kasten, schappen en werkbladen kunnen wij reeds voor u inbouwen. Bespreek uw wensen en wij zorgen voor complete oplevering van uw berging.

Overkappingschuur2 • Gras en Groen website

Genieten van het buitenleven en extra opbergruimte?

Is die fraaie overkapping met schuur hetgeen waar het in uw tuin nog aan ontbreekt? Zet nu een eerste stap en geniet binnenkort optimaal van het buitenleven. Maak online een vrijblijvende afspraak of kom langs in de showtuin van Gras en Groen in Den Bosch waar verschillende overkappingen staan. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden!

Lees meer over onze showtuin

Overkappingschuurshowtuin1 • Gras en Groen website