Overkapping Goirle

Geniet met uw eigen overkapping 4 seizoenen lang van het buitenleven.  Wilt u een houten terrasoverkapping in Goirle laten plaatsen? Gras en Groen zorgt voor maatwerk.

Wij ontwerpen, adviseren en plaatsen uw overkapping in Goirle geheel naar uw wensen. Bekijk de mogelijkheden in onze showtuin!

  • Houten overkappingen op maat ontworpen
  • Montage door onze eigen timmermannen
  • Ook alle bijkomende werkzaamheden in één beheer

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Overkappinggoirle1 • Gras en Groen website

Houten overkapping Goirle

Een houten terrasoverkapping en/of tuinhuis in Goirle geeft meerwaarde aan uw huis. Naast de financiële opbrengst, ervaart u de relaxte beleving omdat u vaker en langer buiten bent. Wilt u ook gezellig buiten borrelen, barbecueën of in de frisse lucht een boek lezen?

Voordelen van een overkapping van Gras en Groen

  • Wij leveren maatwerk op het gebied van ontwerp en uitvoering
  • Complete dienstverlening van overkapping tot tuinaanleg
  • Showtuin met praktijk voorbeelden  
  • Uitstekende refenties: 4,7/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 700+ Google reviews!
Overkappinggoirle2 • Gras en Groen website

Douglas overkapping Goirle

Douglas- of larikshout is niet meer weg te denken uit tuinen in Goirle. Gras en Groen gebruikt voor de overkappingen PEFC en FSC gecertificeerd douglashout. Positieve eigenschappen van dit hout zijn:

  • Rechte groei met weinig knoesten
  • Hoog gehalte aan hard kernhout
  • Meest duurzame houtsoort voor overkappingen

Douglas hout heeft een duurzaam karakater. Het kan onbehandeld blijven wat de ecologisch footprint beperkt. Daarnaast is het voor een deel afkomstig uit Nederlandse productiebossen. Daarvoor geldt een herplant verplichting. Bovendien wordt de uitstoot van Co2 beperkt vanwege het geringe transport.

Douglashout in Goirle en omgeving

Noordoostelijk van Goirle beginnen de Loonse en Drunense Duinen. Deze “Brabantse Sahara omvat grote droge zandverstuivingen, zoals die tussen de Roestelberg en Bosch en Duin. Eromheen liggen heidevelden en naaldbossen met een keur aan boomsoorten, waaronder de Douglasspar en Grove Den. Met een oppervlakte van 3500 hectare is het een van de grootste parken van ons land. 

U kunt ook heerlijk wandelen in Natuurgebied Huis ter Heide, een waterrijke vogelparadijs. Bewonder tijdens de wandeling de luidruchtige kikkers en kleurrijke libellen. Ook kunt u er oog in oog komen te staan met Schotse Hooglanders, die onverstoorbaar door blijven eten. Het is een veelzijdig gebied met bos, heide en vennen. Met wandelroutes, uitkijktorens en een vlonderpad.

Overkapping plaatsen in Goirle

Gras en Groen Overkappingen heeft in Goirle een eigen montageservice, die voor een perfect resultaat zorgt. Dit betekent voor u een extra lange levensduur en gegarandeerd jarenlang plezier. Zo komt u ons ook in de regio tegen in onderstaande woonplaatsen:

Overkapping Tilburg Overkapping Kaatsheuvel Overkapping Drunen
Overkapping Hilvarenbeek Overkapping Dongen Overkapping Boxtel
Overkapping Oisterwijk Overkapping Rijen Overkapping Baarle-Nassau

Overkappingen in de showtuin

Breng een bezoek aan de showtuin voor inspiratie en advies

Ziet u graag voorbeelden bij de mogelijkheden die wij bieden bij het plaatsen van houten overkappingen? Dat kunnen wij ons ontzettend goed voorstellen! Speciaal daarvoor hebben wij een showtuin aangelegd. Daarin staan terrasoverkappingen die vrijwel alle mogelijkheden tonen die er zijn.

Benieuwd geworden? Kom eens langs tijdens onze openingstijden!

Lees meer over de showtuin

Overkappingplaatsengoirleshowtuin • Gras en Groen website

Waar bent u naar op zoek?