Gratis kunstgras stalen aanvragen

U wilt graag kunstgras aanschaffen, maar weet nog niet precies welke kunstgrassoort het beste bij uw wensen en tuin past. Hiervoor zou u een bezoekje kunnen brengen aan onze showtuin in 's-Hertogenbosch, maar wij begrijpen natuurlijk dat niet iedereen hier even dichtbij in de buurt woont. Dit is geen enkel probleem.

Gras en Groen heeft hier een handige oplossing voor. U kunt namelijk online gratis kunstgras stalen aanvragen. Deze versturen wij vervolgens naar uw huis, waarbij u de verschillende soorten kunt vergelijken. De stalen hebben een A4 formaat en geven dus een realistisch beeld!

Hoe vraagt u de stalen aan?

De kunstgras stalen kunt u uitkiezen en bestellen via ons formulier op de website. 

  • Kies de drie gewenste stalen en vul uw stalendoos
  • Geef aanvullende informatie over het formaat van uw gazon
  • Vul uw adres gegevens in
  • Verstuur uw aanvraag en ontvang stalen binnen twee werkdagen

Vraag direct de gratis stalen aan!

Keuze uit 10 verschillende soorten kunstgras

Het uitzoeken van kunstgras is niet eenvoudig. Vooral niet wanneer er een ruim assortiment is. Om u te helpen hebben wij een beschrijvende tekst bij de verschillende soorten kunstgras toegevoegd. Zo kunt u alvast informatie inwinnen en bekijken welke soort het beste bij uw wensen past.

Onze populairste kunstgrassoorten:

  • San Francisco Ace 52. Onze absolute topper uit 2020.
  • San Francisco Ace 42. Korte variant, nieuw en succesvol in 2021.
  • Super Lazy Florida. Lange en stevige vezels voor een erg volle grasmat!
Kunstgrasshowtuindenbosch1 • Gras en Groen website
Aanbiedingstalendoos • Gras en Groen website
Gratis stalen aangevraagd binnen één minuut!
Kies uw drie favoriete soorten
Geef de afmetingen in van het gazon
Selecteer mogelijke werkzaamheden

Wrijf de kunstgras stalen op na ontvangst!

Na het uitkiezen van de juiste stalen zullen deze binnen twee werkdagen bij u thuis bezorgd worden. De kunstgras stalen zitten in een kleine doos, waardoor de vezels waarschijnlijk een beetje plat zijn gaan liggen.

Voordat u een oordeel gaat vellen over de verschillende soorten is het noodzakelijk om deze even met uw hand op te borstelen. Dit kunt u eenvoudig doen door met uw hand tegen de vezels van het kunstgras in te strijken. Zo komen de vezels weer mooi rechtop te staan en krijgt u een goed beeld van onze de verschillende soorten. Het kunstgras komt ook zo in uw tuin te liggen!

Kunstgras bestellen

Heeft u een weloverwogen keuze kunnen maken? U kunt ervoor kiezen om het kunstgras zelf aan te leggen, maar ook om dit uit te laten besteden aan onze specialisten. Op deze manier wordt u volledig ontzorgd en bent u verzekerd van een perfect eindresultaat.

Kunstgras laten leggen door Gras en Groen

Niet iedereen is een handige doe-het-zelver. Laat uw kunstgras aanleggen door Gras en Groen! Al vanaf € 9,- per m² komen wij onze werkzaamheden bij u thuis uitvoeren. Kijk hier voor onze prijzen. U kunt ervoor kiezen om alles aan ons uit te besteden, maar ook om sommige klusjes zelf uit te voeren.

Vraag kunstgras offerte aan!