Kunstgras Bakel

Bent u voor uw tuin in Bakel op zoek naar kunstgras? En wilt u een altijd groen gazon zonder uitdagingen zoals onkruid en kale plekken? Dan is kunstgras de oplossing voor uw tuin in Bakel.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de fraaiste kunstgras soorten en kan dit kunstgras leggen. Met een eigen legservice verzorgen wij de aanleg, ook bij u in Bakel.

  • Natuurlijk ogend kunstgras
  • Kunstgras leggen in Baarle-Naussau met eigen legservice
  • Tevreden klanten: 4,7/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 800+ Google reviews!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Kunstgrasbakel1 • Gras en Groen website

Kunstgras leggen Bakel

Bakel ligt overwegend op hoge zandgronden. Dit is gunstig voor de afwatering van het kunstgras. Bij de aanleg gebruiken wij betongranulaat. Dit heeft een open structuur en zorgt voor een zeer stabiele ondergrond!

Wilt u kunstgras laten leggen in Bakel? Gras en Groen heeft vakkundige en ervaren kunstgras leggers in dienst die het kunstgras van uw keuze op een perfecte wijze kunnen aanleggen.

Arnhem ligt in het grensgebied van kleigronden en hoge zandgronden. Zandgrond heeft baat bij extra stabiliteit terwijl voor kleigrond een goede afwatering van belang is. Bij de aanleg gebruiken wij betongranulaat. Dit heeft een open structuur en zorgt voor een zeer stabiele ondergrond!

Kunstgrasbakel2 • Gras en Groen website

Waar wij kunstgras leggen in Bakel

Gras en Groen Kunstgras is regelmatig werkzaam in de kern van Bakel. De vaak wat smalle tuinen zijn erg schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij al vele tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Bakel heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Naast kunstgras leggen in het centrum van Bakel komen wij ook regelmatig in actie in nieuwbouwwijken in Bakel en omgeving. Gezinnen met opgroeiende kinderen in nieuwbouwwijken hebben ook vaak een voorkeur voor kunstgras. Voorbeelden hiervan zijn wijken zoals Ons Willem, De Groene Heerlijkheid en De Weef.

Kunstgras laten leggen Bakel

Tarieven kunstgras leggen Bakel

Kunstgras incl. legservice Omschrijving Prijs per m²
Kunstgras assortiment Keuze uit 9 soorten vanaf € 27,95
Afvoeren bestaand gazon Afgraven en afvoeren bestaand gazon € 7,-
Aanleg stabiliserende onderlaag Aanbrengen van 5 cm betongranulaat € 7,-
Kunstgras leggen Aanleg incl. drukverdeeldoek en kwartszand € 9,-

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Kunstgras leggen in Bakel en omgeving

Gras en Groen levert en legt kunstgras in Bakel. Wij kunnen u van dienst zijn met het aanleggen van een kunstgras gazon, ook als er eerst een bestaand gazon verwijderd en afgevoerd moet worden. Uiteraard leggen wij niet alleen kunstgras in Bakel, maar ook in aangrenzende steden en dorpen!

Kunstgras Gemert Kunstgras Venray Kunstgras Erp
Kunstgras Mierlo Kunstgras Deurne Kunstgras Nuenen
Kunstgras Helmond Kunstgras Veghel Kunstgras Eindhoven