Tuinonderhoud zakelijk

Een goede eerste indruk kunt u maar één keer maken. De bedrijfstuin is één van de zaken waarmee u een goede eerste indruk kan maken. Nieuwe klanten die een bezoek brengen aan uw bedrijf zien graag dat het bedrijf goed georganiseerd en net onderhouden is. De bedrijfstuin maakt hier onderdeel van uit.

Tuinonderhoud is dus noodzakelijk om een goede indruk te maken op potentiële klanten. Wanneer het periodiek tuinonderhoud door Gras en Groen wordt uitgevoerd hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. De hagen zijn netjes gesnoeid en het onkruid en zwerfafval zijn nergens meer te bekennen. Doordat wij het tuinonderhoud periodiek komen uitvoeren, heeft u hier geen omkijken meer naar.

Hoe kunnen wij u ontzorgen?

  • Periodiek onderhoud van uw bedrijfstuin
  • Snoeien van hagen, bomen en andere vormen van beplanting
  • Bestrijding van onkruid op parkeerplaatsen
  • Vervangen van verwilderde of afgestorven beplanting
  • Verwijderen groene aanslag op bestrating en buitenreclame
  • Groot gazononderhoud

Waarom uw zakelijk tuinonderhoud uit laten voeren door Gras en Groen?

Waarom het zakelijk tuinonderhoud door Gras en Groen laten uitvoeren? Gras en Groen Hoveniers werkt met vaste ploegen die elke dag met tuinonderhoud bezig zijn. Daardoor verstaan zij als geen ander hun vak en weten ook wat de klant graag wil zien. Op een efficiënte en georganiseerde wijze voeren zij het tuinonderhoud uit en zijn u en uw medewerkers zo min mogelijk tot last. Als zij klaar zijn, wordt alles netjes opgeruimd en zijn er geen sporen meer te vinden die terug te leiden zijn naar Gras en Groen.

Zakelijktuinonderhoud1 • Gras en Groen website

Nóg meer voordelen op een rij:

  • In eerste instantie draait het vaak om de prijs. Doordat Gras en Groen Hoveniers op een gunstige locatie is gevestigd, kunnen wij een scherpe prijs bieden. Voor Den Bosch en omgeving rekenen wij geen voorrijkosten!
  • Naast prijs is het leveren van kwaliteit natuurlijk een vereiste. Doordat wij met gediplomeerde hoveniers werken, kunnen wij garantie geven op de kwaliteit van de uitvoering.
  • Wilt u de bedrijfstuin eerder dan de geplande afspraak opgeruimd hebben in verband met een belangrijke gebeurtenis? Het is geen enkel probleem voor Gras en Groen om extra tijd vrij te maken voor de vaste klanten.
  • Gras en Groen vervult als werkgever een sociale functie op de arbeidsmarkt. Via het UWV stromen met regelmaat werknemers in die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Het repeterende werk in combinatie met de begeleiding van erkende hoveniers maakt dit tot een succes.

Maak een vrijblijvende afspraak!

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten, dan komen wij graag langs voor een vrijblijvende afspraak. Op basis van het groen rondom uw pand en uw wensen brengen wij een scherpe offerte uit voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Indien u hier akkoord op geeft, plannen wij de werkzaamheden zo snel mogelijk in. Ook uw bedrijfstuin is bij Gras en Groen in goede handen! Maak direct online een afspraak of neem contact op met ons kantoor!

Zakelijktuinonderhoud2 • Gras en Groen website